Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Fillimi i përvojës suaj të tregtimit të kriptomonedhave kërkon veprime thelbësore, duke përfshirë regjistrimin në një bursë me reputacion dhe menaxhimin efektiv të fondeve tuaja. MEXC, një platformë e spikatur në industri, siguron një proces të qetë si për regjistrim ashtu edhe për tërheqje të sigurta të fondeve. Ky udhëzues i detajuar do t'ju udhëheqë përmes hapave të regjistrimit në MEXC dhe tërheqjes së fondeve me siguri.

Si të regjistroheni në MEXC

Si të regjistroni një llogari në MEXC me email ose numër telefoni

Hapi 1: Regjistrimi përmes faqes së internetit të MEXC

Hyni në faqen e internetit të MEXC dhe klikoni [ Identifikohu/Regjistrohu ] në këndin e sipërm djathtas për të hyrë në faqen e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Hapi 2: Fusni numrin tuaj të telefonit celular ose adresën e postës elektronike dhe sigurohuni që numri i telefonit ose adresa e postës elektronike të jetë e vlefshme.

Email
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Numri i telefonit
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Hapi 3: Futni fjalëkalimin tuaj të hyrjes. Për sigurinë e llogarisë suaj, sigurohuni që fjalëkalimi juaj të përmbajë të paktën 10 karaktere, duke përfshirë shkronja të mëdha dhe një numër.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Hapi 4: Shfaqet një dritare verifikimi dhe plotësoni kodin e verifikimit. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. (Kontrollo kutinë e plehrave nëse nuk është marrë asnjë email). Më pas, klikoni butonin [Konfirmo] .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Hapi 5: Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC përmes emailit ose numrit të telefonit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Si të regjistroni një llogari në MEXC me Google

Për më tepër, ju mund të krijoni një llogari MEXC përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi ndiqni këto hapa:

1. Së pari, do t'ju duhet të shkoni te faqja kryesore e MEXC dhe të klikoni [ Identifikohu/Regjistrohu ].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Klikoni në butonin [Google].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Do të hapet një dritare identifikimi, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
4. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
5. Kliko "Regjistrohu për një llogari të re MEXC"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
6. Plotësoni të dhënat tuaja për të krijuar një llogari të re. Pastaj [Regjistrohu].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
7. Përfundoni procesin e verifikimit. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Futni kodin dhe klikoni [Konfirmo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
8. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC përmes Google.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Si të regjistroni një llogari në MEXC me Apple

1. Përndryshe, mund të regjistroheni duke përdorur Single Sign-On me llogarinë tuaj Apple duke vizituar MEXC dhe duke klikuar [ Identifikohu/Regjistrohu ].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC2. Zgjidhni [Apple], do të shfaqet një dritare pop-up dhe do t'ju kërkohet të identifikoheni në MEXC duke përdorur llogarinë tuaj Apple.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Futni Apple ID dhe fjalëkalimin tuaj për t'u identifikuar në MEXC.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
4. Klikoni "Regjistrohu për një llogari të re MEXC"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
5. Plotësoni të dhënat tuaja për të krijuar një llogari të re. Pastaj [Regjistrohu].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
6. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Futni kodin dhe klikoni [Konfirmo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
7. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC përmes Apple.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Si të regjistroni një llogari në MEXC me Telegram

1. Ju gjithashtu mund të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj në Telegram duke vizituar MEXC dhe duke klikuar [ Identifikohu/Regjistrohu ].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Zgjidhni [Telegram], do të shfaqet një dritare pop-up dhe do t'ju kërkohet të identifikoheni në MEXC duke përdorur llogarinë tuaj Telegram.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Futni numrin tuaj të telefonit për t'u identifikuar në MEXC.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
4. Kërkesën do ta merrni në Telegram. Konfirmo atë kërkesë.

5. Pranoni kërkesën në faqen e internetit të MEXC.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
6. Klikoni "Regjistrohu për një llogari të re MEXC"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
7. Plotësoni të dhënat tuaja për të krijuar një llogari të re. Pastaj [Regjistrohu].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
8. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Futni kodin dhe klikoni [Konfirmo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
9. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC përmes Telegram.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Si të regjistroni një llogari në aplikacionin MEXC

Mund të regjistroheni për një llogari MEXC me adresën tuaj të emailit, numrin e telefonit ose llogarinë tuaj Apple/Google/Telegram në aplikacionin MEXC lehtësisht me disa prekje.


Hapi 1: Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin MEXC

 • Vizitoni App Store (për iOS) ose Google Play Store (për Android) në pajisjen tuaj celulare.
 • Kërkoni për "MEXC" në dyqan dhe shkarkoni aplikacionin MEXC.
 • Instaloni aplikacionin në pajisjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Hapi 2: Hapni aplikacionin MEXC

 • Gjeni ikonën e aplikacionit MEXC në ekranin bazë të pajisjes tuaj ose në menynë e aplikacionit.
 • Prekni në ikonën për të hapur aplikacionin MEXC.

Hapi 3: Hyni në faqen e hyrjes

 • Klikoni në ikonën lart majtas dhe më pas do të gjeni opsione si "Identifikohu". Klikoni në këtë opsion për të vazhduar në faqen e hyrjes.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Hapi 4: Futni Kredencialet tuaja

 • Zgjidhni [Email] ose [Phone Number] dhe shkruani adresën tuaj të emailit/numrin e telefonit.
 • Krijoni një fjalëkalim të sigurt për llogarinë tuaj MEXC.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Krijoni një fjalëkalim të sigurt për llogarinë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Shënim:
 • Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë të paktën 10 karaktere, duke përfshirë një shkronjë të madhe dhe një numër.

Hapi 5: Verifikimi (nëse është e aplikueshme)

 • Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Hapi 6: Hyni në llogarinë tuaj
 • urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Ose mund të regjistroheni në aplikacionin MEXC duke përdorur Google, Telegram ose Apple.

Hapi 1: Zgjidhni [ Apple ], [Google] ose [Telegram] . Do t'ju kërkohet të identifikoheni në MEXC duke përdorur llogaritë tuaja Apple, Google dhe Telegram.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Hapi 2: Rishikoni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni [Vazhdo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Hapi 3: Rivendosni fjalëkalimin tuaj.
 • Llogaria juaj është regjistruar dhe rivendosja e fjalëkalimit do të dërgohet në emailin tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Hapi 4: Hyni në llogarinë tuaj.
 • urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Nuk mund të marrë kodin e verifikimit SMS në MEXC

Nëse nuk jeni në gjendje të merrni kodin e verifikimit SMS në telefonin tuaj celular, kjo mund të jetë për arsyet e renditura më poshtë. Ju lutemi ndiqni udhëzimet përkatëse dhe provoni të merrni përsëri kodin e verifikimit.

Arsyeja 1: Shërbimet SMS për numrat celularë nuk mund të ofrohen pasi MEXC nuk ofron shërbim në vendin ose rajonin tuaj.

Arsyeja 2: Nëse keni instaluar softuer sigurie në celularin tuaj, ka mundësi që softueri të ketë përgjuar dhe bllokuar SMS-të.
 • Zgjidhja : Hapni softuerin tuaj të sigurisë celulare dhe çaktivizoni përkohësisht bllokimin, më pas provoni të merrni përsëri kodin e verifikimit.

Arsyeja 3: Probleme me ofruesin tuaj të shërbimit celular, p.sh. bllokim i portës së SMS-ve ose anomali të tjera.
 • Zgjidhja : Kur porta SMS e ofruesit tuaj celular është e mbingarkuar ose ka anomali, mund të shkaktojë vonesa ose humbje të mesazheve të dërguara. Kontaktoni ofruesin tuaj të shërbimit celular për të verifikuar situatën ose provoni përsëri më vonë për të marrë kodin e verifikimit.

Arsyeja 4: Shumë kode verifikimi SMS u kërkuan shumë shpejt.
 • Zgjidhja : Klikimi i butonit për të dërguar kodin e verifikimit SMS shumë herë radhazi mund të ndikojë në aftësinë tuaj për të marrë kodin e verifikimit. Prit pak dhe provo sërish më vonë.

Arsyeja 5: Sinjali i dobët ose aspak në vendndodhjen tuaj aktuale.
 • Zgjidhja : Nëse nuk jeni në gjendje të merrni SMS ose keni vonesa në marrjen e SMS, ka të ngjarë për shkak të sinjalit të dobët ose mungesës së sinjalit. Provo sërish në një vend me fuqi më të mirë sinjali.

Probleme të tjera:
Shkëputja e shërbimit celular për shkak të mungesës së pagesës, ruajtja e plotë e telefonit, verifikimi i SMS-ve që shënohet si postë e padëshiruar dhe situata të tjera gjithashtu mund t'ju pengojnë të merrni kode verifikimi SMS.

Shënim:
Nëse nuk jeni ende në gjendje të merrni kodet e verifikimit SMS pasi provoni zgjidhjet e mësipërme, është e mundur që të keni futur në listën e zezë dërguesin SMS. Në këtë rast, kontaktoni shërbimin e klientit në internet për ndihmë.

Çfarë duhet të bëni nëse nuk po merrni email nga MEXC?

Nëse nuk e keni marrë emailin, ju lutemi provoni metodat e mëposhtme:
 1. Sigurohuni që të keni futur adresën e saktë të emailit kur regjistroheni;
 2. Kontrolloni dosjen tuaj të spamit ose dosjet e tjera;
 3. Kontrolloni nëse emailet po dërgohen dhe po merren siç duhet në fund të klientit të emailit;
 4. Provoni të përdorni një email nga një ofrues i zakonshëm si Gmail dhe Outlook;
 5. Kontrollo sërish kutinë hyrëse më vonë, pasi mund të ketë një vonesë në rrjet. Kodi i verifikimit është i vlefshëm për 15 minuta;
 6. Nëse ende nuk po e merrni emailin, ai mund të jetë bllokuar. Do t'ju kërkohet të vendosni manualisht listën e bardhë të domenit të emailit MEXC përpara se të përpiqeni të merrni përsëri emailin.

Ju lutemi, lista e bardhë për dërguesit e mëposhtëm (lista e bardhë e domenit të postës elektronike):

Lista e bardhë për emrin e domenit:
 • mexc.link
 • mexc.sg
 • mexc.com

Lista e bardhë për adresën e emailit: Shënim : Pasi të jenë kryer cilësimet e listës së bardhë, ju lutemi prisni 10 minuta përpara se të provoni të merrni kodin e verifikimit të emailit, pasi mund të duhet pak kohë që lista e bardhë të hyjë në fuqi për disa ofrues të shërbimeve të postës elektronike.

Si të përmirësoni sigurinë e llogarisë MEXC

1. Cilësimet e fjalëkalimit: Ju lutemi vendosni një fjalëkalim kompleks dhe unik. Për qëllime sigurie, sigurohuni që të përdorni një fjalëkalim me të paktën 10 karaktere, duke përfshirë të paktën një shkronjë të madhe dhe të vogël, një numër dhe një simbol të veçantë. Shmangni përdorimin e modeleve të dukshme ose informacioneve që janë lehtësisht të arritshme për të tjerët (p.sh. emri, adresa e emailit, ditëlindja, numri i celularit, etj.).

 • Formatet e fjalëkalimit që ne nuk rekomandojmë: lihua, 123456, 123456abc, test123, abc123
 • Formatet e rekomanduara të fjalëkalimit: Q@ng3532!, iehig4g@#1, QQWwfe@242!

2. Ndryshimi i fjalëkalimeve: Ne ju rekomandojmë që të ndryshoni fjalëkalimin tuaj rregullisht për të rritur sigurinë e llogarisë tuaj. Është më mirë të ndryshoni fjalëkalimin tuaj çdo tre muaj dhe të përdorni një fjalëkalim krejtësisht të ndryshëm çdo herë. Për menaxhim më të sigurt dhe më të përshtatshëm të fjalëkalimit, ju rekomandojmë të përdorni një menaxher fjalëkalimi si "1Password" ose "LastPass".

 • Përveç kësaj, ju lutemi mbani fjalëkalimet tuaja rreptësisht konfidenciale dhe mos ua zbuloni ato të tjerëve. Stafi i MEXC nuk do të kërkojë kurrë fjalëkalimin tuaj në asnjë rrethanë.

3. Autentifikimi me dy faktorë (2FA)
Lidhja e Google Authenticator: Google Authenticator është një mjet dinamik fjalëkalimi i lançuar nga Google. Ju kërkohet të përdorni telefonin tuaj celular për të skanuar barkodin e ofruar nga MEXC ose për të futur çelësin. Pasi të shtohet, një kod i vlefshëm vërtetimi 6-shifror do të gjenerohet në vërtetues çdo 30 sekonda. Pas lidhjes së suksesshme, duhet të futni ose ngjisni kodin e vërtetimit 6-shifror që shfaqet në Google Authenticator sa herë që identifikoheni në MEXC.

Lidhja e MEXC Authenticator: Mund të shkarkoni dhe përdorni MEXC Authenticator në App Store ose Google Play për të rritur sigurinë e llogarisë tuaj.

4. Kujdes nga phishing
Ju lutemi, jini vigjilentë ndaj emaileve phishing që pretendojnë se janë nga MEXC dhe gjithmonë sigurohuni që lidhja të jetë lidhja zyrtare e faqes në internet të MEXC përpara se të identifikoheni në llogarinë tuaj MEXC. Stafi i MEXC nuk do t'ju kërkojë kurrë fjalëkalimin, kodet SMS ose verifikimin e emailit ose kodet e Google Authenticator.

Si të tërhiqeni në MEXC

Si të shesësh kripto përmes transfertës bankare (SEPA)

1. Hyni në MEXC tuaj , klikoni [Buy Crypto] në shiritin e sipërm të navigimit dhe zgjidhni [Global Bank Transfer].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

2. Zgjidhni skedën Shitet dhe tani jeni gati të filloni një transaksion Shitje Fiat
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Shto një Llogari Marrës . Plotësoni informacionin e llogarisë suaj bankare përpara se të vazhdoni më tej për Shitje të Fiat-it, më pas klikoni [Vazhdo].

Shënim: Sigurohuni që llogaria bankare që keni shtuar të jetë me të njëjtin emër me emrin tuaj KYC.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
4. Zgjidhni EUR si monedhën e Fiat-it për porosinë e shitjes së Fiat-it. Zgjidhni llogarinë e pagesës ku dëshironi të merrni pagesën nga MEXC.

Pas kësaj, klikoni [Confirm and Order], pastaj klikoni [Sell Now] dhe do të drejtoheni në faqen Porosi.

Shënim: Oferta në kohë reale bazohet në çmimin e referencës, subjekt i përditësimeve periodike. Kursi i shitjes së Fiat-it përcaktohet nëpërmjet një kursi këmbimi të ndryshueshëm të menaxhuar.Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
5. Konfirmoni detajet e porosisë në kutinë kërcyese të Konfirmimit dhe klikoni mbi [Dërgo] për të vazhduar pas verifikimit

Futni kodin e sigurisë gjashtë (6)-shifrore të Google Authenticator 2FA nga aplikacioni juaj Google Authenticator. Më pas klikoni në [Po] për të vazhduar me transaksionin e Shitjes së Fiatit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC6. Urime! Shitja juaj Fiat është përpunuar. Prisni që fondet të kreditohen në llogarinë tuaj të caktuar të pagesës brenda 2 ditëve të punës.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Si të shesësh Crypto përmes P2P në MEXC

Shitet Crypto përmes P2P në MEXC (Uebfaqe)

1. Hyni në MEXC tuaj , klikoni [Buy Crypto] dhe zgjidhni [P2P Trading].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Në faqen e transaksionit, klikoni në [Sell] dhe zgjidhni monedhën që dëshironi të shisni (USDT tregohet si shembull) dhe klikoni [Sell USDT].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

3. Futni shumën (në monedhën tuaj fiat) ose sasinë (në kripto) që dëshironi të shisni.

Shtoni metodën tuaj të mbledhjes, shënoni kutinë dhe klikoni në [Shitet USDT].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
4. Kur në faqen e porosisë, Tregtarit P2P i jepen 15 minuta për të kryer pagesën në llogarinë tuaj bankare të caktuar. Rishikoni [Informacionin e Porosisë] me përpikëri. Konfirmoni që emri i llogarisë i paraqitur në [Metoda e mbledhjes] përputhet me emrin tuaj të regjistruar në MEXC; mospërputhjet mund të rezultojnë në refuzimin e porosisë nga tregtari P2P.

Përdorni kutinë Live Chat për komunikim në kohë reale me tregtarët, duke lehtësuar ndërveprimin e shpejtë dhe efikas.

Shënim: Shitja e kriptomonedhës përmes P2P do të lehtësohet ekskluzivisht përmes llogarisë Fiat. Përpara se të filloni transaksionin, sigurohuni që fondet tuaja të jenë të disponueshme në llogarinë tuaj Fiat.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC5. Pasi të keni marrë me sukses pagesën nga Tregtari P2P, ju lutemi zgjidhni kutinë [ Pagesa e pranuar ]. Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
6. Klikoni në [ Konfirmo ] për të vazhduar me porosinë e shitjes P2P;
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC7. Fut kodin e sigurisë me gjashtë (6) shifra nga aplikacioni yt Google Authenticator. Më pas, klikoni në [Po] për të përfunduar transaksionin e shitjes P2P.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
8. Urime! Porosia juaj e shitjes P2P është përfunduar me sukses.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Për të rishikuar transaksionet tuaja të kaluara P2P, thjesht klikoni në butonin Porositë . Kjo do t'ju ofrojë një përmbledhje gjithëpërfshirëse të të gjitha transaksioneve tuaja të mëparshme P2P për referencë dhe gjurmim të lehtë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXCShitet Crypto përmes P2P në MEXC (Aplikacion)

1. Hapni aplikacionin tuaj MEXC dhe klikoni në [Më shumë].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Zgjidhni [Buy Crypto].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Zgjidhni P2P.

Në faqen e transaksionit, klikoni në [Sell] dhe zgjidhni monedhën që dëshironi të shisni, më pas klikoni [Sell USDT].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

4. Futni shumën (në monedhën tuaj fiat) ose sasinë (në kripto) që dëshironi të shisni.

Shtoni metodën tuaj të mbledhjes, shënoni kutinë dhe klikoni në [Shitet USDT].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

5. Kontrolloni informacionin e porosisë. Ju lutemi sigurohuni që emri i llogarisë i shfaqur në metodën e mbledhjes përputhet me emrin tuaj të regjistruar në MEXC. Përndryshe, Tregtari P2P mund ta refuzojë porosinë

Pasi të keni marrë me sukses pagesën nga tregtari P2P, trokitni lehtë mbi [ Pagesa e pranuar ].

Klikoni në [ Konfirmo ] për të vazhduar me porosinë e shitjes P2P.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
6. Futni kodin gjashtëshifror të sigurisë të krijuar nga aplikacioni juaj Google Authenticator për të siguruar transaksionin e shitjes P2P. Referojuni udhëzuesit gjithëpërfshirës për lëshimin e sigurt të argumenteve në P2P. Pasi të keni hyrë, klikoni [Po] për të finalizuar dhe përfunduar porosinë e shitjes P2P.

Urime, transaksioni juaj i shitjes P2P tani ka përfunduar me sukses!

Shënim: Për të ekzekutuar shitjen e kriptomonedhës përmes P2P, transaksioni do të përdorë ekskluzivisht llogarinë Fiat. Prandaj, është thelbësore të konfirmoni që fondet tuaja janë të disponueshme në llogarinë tuaj Fiat përpara se të filloni transaksionin.


Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

7. Navigoni në këndin e sipërm djathtas dhe zgjidhni menynë Overflow. Gjeni dhe klikoni në butonin Porositë . Kjo do t'ju japë akses në një listë gjithëpërfshirëse të të gjitha transaksioneve tuaja të mëparshme P2P për shikim dhe referencë të lehtë.

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC


Si të tërhiqni Crypto në MEXC

Tërhiq Crypto në MEXC (Uebfaqe)

1. Hyni në MEXC tuaj , klikoni në [Wallets] dhe zgjidhni [Withdraw].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Zgjidhni kripto-n që dëshironi të tërhiqni.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Plotësoni adresën e tërheqjes, rrjetin dhe shumën e tërheqjes dhe më pas klikoni [Dërgo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

4. Futni verifikimin e emailit dhe kodet e Google Authenticator dhe klikoni në [Dërgo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
5. Pas kësaj, prisni që tërheqja të përfundojë me sukses.

Mund të klikoni në [Track status] për të parë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Tërhiq Crypto në MEXC (Aplikacion)

1. Hapni aplikacionin tuaj MEXC, klikoni në [Wallets].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Trokitni lehtë mbi [Tërhiq] .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Zgjidhni kripto-n që dëshironi të tërhiqni. Këtu, ne përdorim USDT si shembull.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
4. Zgjidhni [Tërheqja në zinxhir].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
5. Futni adresën e tërheqjes, zgjidhni rrjetin dhe plotësoni shumën e tërheqjes. Më pas, trokitni lehtë mbi [Konfirmo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

6. Pasi të keni konfirmuar që informacioni është i saktë, klikoni [Konfirmo tërheqjen].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

7. Futni verifikimin e emailit dhe kodet e Google Authenticator. Më pas, trokitni lehtë mbi [Dërgo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

8. Pasi të jetë dorëzuar kërkesa për tërheqje, prisni që fondet të kreditohen.

Tërhiqni Crypto përmes Transferimit të Brendshëm në MEXC (Uebfaqe)

1. Hyni në MEXC tuaj , klikoni në [Wallets] dhe zgjidhni [Withdraw].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Zgjidhni kripto-n që dëshironi të tërhiqni.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Zgjidhni [përdoruesit e MEXC] . Aktualisht mund të transferoni duke përdorur një UID, numër celulari ose adresë emaili.

Futni informacionin më poshtë dhe shumën e transferimit. Pas kësaj, zgjidhni [Dërgo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
4. Futni verifikimin e emailit dhe kodet e Google Authenticator dhe klikoni në [Dërgo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
5. Pas kësaj, transferimi ka përfunduar.

Mund të klikoni në [Check Transfer History] për të parë statusin tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

Tërhiqni Crypto përmes Transferimit të Brendshëm në MEXC (Aplikacion)

1. Hapni aplikacionin tuaj MEXC, klikoni në [Wallets].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Trokitni lehtë mbi [Tërhiq] .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
3. Zgjidhni kripto-n që dëshironi të tërhiqni. Këtu, ne përdorim USDT si shembull.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
4. Zgjidhni [MEXC Transfer] si metodë tërheqjeje.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
5. Aktualisht mund të transferoni duke përdorur një UID, numër celulari ose adresë emaili.

Futni informacionin më poshtë dhe shumën e transferimit. Pas kësaj, zgjidhni [Dërgo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

6. Kontrolloni informacionin tuaj dhe trokitni lehtë mbi [Konfirmo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC

7. Futni verifikimin e emailit dhe kodet e Google Authenticator. Më pas, trokitni lehtë mbi [Konfirmo].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
8. Pas kësaj, transaksioni juaj ka përfunduar.

Mund të prekni [Check Transfer History] për të parë statusin tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Gjërat për t'u shënuar
 • Kur tërhiqni USDT dhe kriptove të tjera që mbështesin zinxhirë të shumtë, sigurohuni që rrjeti të përputhet me adresën tuaj të tërheqjes.
 • Për tërheqjet e kërkuara nga Memo, kopjoni Memon e saktë nga platforma marrëse përpara se ta futni atë për të parandaluar humbjen e aseteve.
 • Nëse adresa është shënuar [Adresa e pavlefshme], rishikoni adresën ose kontaktoni Shërbimin e Klientit për ndihmë.
 • Kontrolloni tarifat e tërheqjes për çdo kripto në [Withdraw] - [Network].
 • Gjeni [tarifën e tërheqjes] për kripto-n specifike në faqen e tërheqjes.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Pse nuk ka ardhur tërheqja ime?

Transferimi i fondeve përfshin hapat e mëposhtëm:

 • Transaksioni i tërheqjes i iniciuar nga MEXC.
 • Konfirmimi i rrjetit blockchain.
 • Depozitimi në platformën përkatëse.

Normalisht, një TxID (ID transaksioni) do të gjenerohet brenda 30-60 minutave, duke treguar se platforma jonë ka përfunduar me sukses operacionin e tërheqjes dhe se transaksionet janë në pritje në blockchain.

Megjithatë, mund të duhet ende pak kohë që një transaksion i caktuar të konfirmohet nga blockchain dhe, më vonë, nga platforma përkatëse.

Për shkak të mbingarkesës së mundshme të rrjetit, mund të ketë një vonesë të konsiderueshme në përpunimin e transaksionit tuaj. Ju mund të përdorni ID-në e transaksionit (TxID) për të kërkuar statusin e transferimit me një eksplorues blockchain.

 • Nëse eksploruesi i blockchain tregon se transaksioni është i pakonfirmuar, ju lutemi prisni që procesi të përfundojë.
 • Nëse eksploruesi i blockchain tregon se transaksioni është konfirmuar tashmë, kjo do të thotë që fondet tuaja janë dërguar me sukses nga MEXC dhe ne nuk jemi në gjendje të ofrojmë ndihmë të mëtejshme për këtë çështje. Do t'ju duhet të kontaktoni pronarin ose ekipin mbështetës të adresës së synuar dhe të kërkoni ndihmë të mëtejshme.

Udhëzime të rëndësishme për tërheqjet e kriptomonedhave në platformën MEXC

 1. Për kriptomat që mbështesin zinxhirë të shumtë si USDT, ju lutemi sigurohuni që të zgjidhni rrjetin përkatës kur bëni kërkesa për tërheqje.
 2. Nëse kripto-ja e tërheqjes kërkon një MEMO, ju lutemi sigurohuni që të kopjoni MEMO-në e saktë nga platforma marrëse dhe ta futni me saktësi. Përndryshe, pasuritë mund të humbasin pas tërheqjes.
 3. Pasi të keni futur adresën, nëse faqja tregon se adresa është e pavlefshme, ju lutemi kontrolloni adresën ose kontaktoni shërbimin tonë online të klientit për ndihmë të mëtejshme.
 4. Tarifat e tërheqjes ndryshojnë për çdo kripto dhe mund të shikohen pasi të keni zgjedhur kripto-n në faqen e tërheqjes.
 5. Ju mund të shihni shumën minimale të tërheqjes dhe tarifat e tërheqjes për kripto-n përkatëse në faqen e tërheqjes.

Si mund ta kontrolloj statusin e transaksionit në blockchain?

1. Hyni në MEXC tuaj, klikoni në [Wallets] dhe zgjidhni [Transaction History].
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
2. Klikoni në [Tërheqja] dhe këtu mund të shikoni statusin e transaksionit tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në MEXC
Thank you for rating.