MEXC Hap llogari - MEXC Albania - MEXC Shqipëria

Si të hapni një llogari në MEXC
Në botën dinamike të tregtimit të kriptomonedhave, qasja në një platformë të besueshme dhe të sigurt tregtare është thelbësore. MEXC, i njohur gjithashtu si MEXC Global, është një shkëmbim kriptomonedhash i njohur për veçoritë dhe përfitimet e tij. Nëse po mendoni të bashkoheni me komunitetin MEXC, ky udhëzues hap pas hapi për regjistrimin do t'ju ndihmojë të filloni udhëtimin tuaj për të eksploruar botën emocionuese të aseteve dixhitale, duke hedhur dritë mbi arsyen pse është bërë një zgjedhje e preferuar për entuziastët e kriptove.

Si të hapni një llogari në MEXC me email ose numër telefoni

Hapi 1: Regjistrimi përmes faqes së internetit të MEXC

Hyni në faqen e internetit të MEXC dhe klikoni [ Identifikohu/Regjistrohu ] në këndin e sipërm djathtas për të hyrë në faqen e regjistrimit.
Si të hapni një llogari në MEXC
Hapi 2: Fusni numrin tuaj të telefonit celular ose adresën e postës elektronike dhe sigurohuni që numri i telefonit ose adresa e postës elektronike të jetë e vlefshme.

Email
Si të hapni një llogari në MEXC
Numri i telefonit
Si të hapni një llogari në MEXC
Hapi 3: Futni fjalëkalimin tuaj të hyrjes. Për sigurinë e llogarisë suaj, sigurohuni që fjalëkalimi juaj të përmbajë të paktën 10 karaktere, duke përfshirë shkronja të mëdha dhe një numër.
Si të hapni një llogari në MEXC
Hapi 4: Shfaqet një dritare verifikimi dhe plotësoni kodin e verifikimit. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. (Kontrollo kutinë e plehrave nëse nuk është marrë asnjë email). Më pas, klikoni butonin [Konfirmo] .
Si të hapni një llogari në MEXC
Hapi 5: Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC përmes emailit ose numrit të telefonit.
Si të hapni një llogari në MEXC

Si të hapni një llogari në MEXC me Google

Për më tepër, ju mund të krijoni një llogari MEXC përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi ndiqni këto hapa:

1. Së pari, do t'ju duhet të shkoni te faqja kryesore e MEXC dhe të klikoni [ Identifikohu/Regjistrohu ].
Si të hapni një llogari në MEXC
2. Klikoni në butonin [Google].
Si të hapni një llogari në MEXC
3. Do të hapet një dritare identifikimi, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni "Next".
Si të hapni një llogari në MEXC
4. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari në MEXC
Si të hapni një llogari në MEXC
5. Kliko "Regjistrohu për një llogari të re MEXC"
Si të hapni një llogari në MEXC
6. Plotësoni të dhënat tuaja për të krijuar një llogari të re. Pastaj [Regjistrohu].
Si të hapni një llogari në MEXC
7. Përfundoni procesin e verifikimit. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Futni kodin dhe klikoni [Konfirmo].
Si të hapni një llogari në MEXC
8. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC përmes Google.
Si të hapni një llogari në MEXC

Si të hapni një llogari në MEXC me Apple

1. Përndryshe, mund të regjistroheni duke përdorur Single Sign-On me llogarinë tuaj Apple duke vizituar MEXC dhe duke klikuar [ Identifikohu/Regjistrohu ].
Si të hapni një llogari në MEXC2. Zgjidhni [Apple], do të shfaqet një dritare pop-up dhe do t'ju kërkohet të identifikoheni në MEXC duke përdorur llogarinë tuaj Apple.
Si të hapni një llogari në MEXC
3. Futni Apple ID dhe fjalëkalimin tuaj për t'u identifikuar në MEXC.
Si të hapni një llogari në MEXC
4. Klikoni "Regjistrohu për një llogari të re MEXC"
Si të hapni një llogari në MEXC
5. Plotësoni të dhënat tuaja për të krijuar një llogari të re. Pastaj [Regjistrohu].
Si të hapni një llogari në MEXC
6. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Futni kodin dhe klikoni [Konfirmo].
Si të hapni një llogari në MEXC
7. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC përmes Apple.
Si të hapni një llogari në MEXC

Si të hapni një llogari në MEXC me Telegram

1. Ju gjithashtu mund të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj në Telegram duke vizituar MEXC dhe duke klikuar [ Identifikohu/Regjistrohu ].
Si të hapni një llogari në MEXC
2. Zgjidhni [Telegram], do të shfaqet një dritare pop-up dhe do t'ju kërkohet të identifikoheni në MEXC duke përdorur llogarinë tuaj Telegram.
Si të hapni një llogari në MEXC
3. Futni numrin tuaj të telefonit për t'u identifikuar në MEXC.
Si të hapni një llogari në MEXC
4. Kërkesën do ta merrni në Telegram. Konfirmo atë kërkesë.

5. Pranoni kërkesën në faqen e internetit të MEXC.
Si të hapni një llogari në MEXC
6. Klikoni "Regjistrohu për një llogari të re MEXC"
Si të hapni një llogari në MEXC
7. Plotësoni të dhënat tuaja për të krijuar një llogari të re. Pastaj [Regjistrohu].
Si të hapni një llogari në MEXC
8. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Futni kodin dhe klikoni [Konfirmo].
Si të hapni një llogari në MEXC
9. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC përmes Telegram.
Si të hapni një llogari në MEXC

Si të hapni një llogari në aplikacionin MEXC

Mund të regjistroheni për një llogari MEXC me adresën tuaj të emailit, numrin e telefonit ose llogarinë tuaj Apple/Google/Telegram në aplikacionin MEXC lehtësisht me disa prekje.


Hapi 1: Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin MEXC

 • Vizitoni App Store (për iOS) ose Google Play Store (për Android) në pajisjen tuaj celulare.
 • Kërkoni për "MEXC" në dyqan dhe shkarkoni aplikacionin MEXC.
 • Instaloni aplikacionin në pajisjen tuaj.
Si të hapni një llogari në MEXC

Hapi 2: Hapni aplikacionin MEXC

 • Gjeni ikonën e aplikacionit MEXC në ekranin bazë të pajisjes tuaj ose në menynë e aplikacionit.
 • Prekni në ikonën për të hapur aplikacionin MEXC.

Hapi 3: Hyni në faqen e hyrjes

 • Klikoni në ikonën lart majtas dhe më pas do të gjeni opsione si "Identifikohu". Klikoni në këtë opsion për të vazhduar në faqen e hyrjes.
Si të hapni një llogari në MEXC
Si të hapni një llogari në MEXC

Hapi 4: Futni Kredencialet tuaja

 • Zgjidhni [Email] ose [Phone Number] dhe shkruani adresën tuaj të emailit/numrin e telefonit.
 • Krijoni një fjalëkalim të sigurt për llogarinë tuaj MEXC.
Si të hapni një llogari në MEXC
Si të hapni një llogari në MEXC
Krijoni një fjalëkalim të sigurt për llogarinë tuaj.
Si të hapni një llogari në MEXC
Shënim:
 • Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë të paktën 10 karaktere, duke përfshirë një shkronjë të madhe dhe një numër.

Hapi 5: Verifikimi (nëse është e aplikueshme)

 • Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj.
Si të hapni një llogari në MEXC
Hapi 6: Hyni në llogarinë tuaj
 • urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC.
Si të hapni një llogari në MEXC
Ose mund të regjistroheni në aplikacionin MEXC duke përdorur Google, Telegram ose Apple.

Hapi 1: Zgjidhni [ Apple ], [Google] ose [Telegram] . Do t'ju kërkohet të identifikoheni në MEXC duke përdorur llogaritë tuaja Apple, Google dhe Telegram.
Si të hapni një llogari në MEXC
Hapi 2: Rishikoni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni [Vazhdo].
Si të hapni një llogari në MEXC
Hapi 3: Rivendosni fjalëkalimin tuaj.
 • Llogaria juaj është regjistruar dhe rivendosja e fjalëkalimit do të dërgohet në emailin tuaj.
Si të hapni një llogari në MEXC
Hapi 4: Hyni në llogarinë tuaj.
 • urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari MEXC.
Si të hapni një llogari në MEXC

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Nuk mund të marrë kodin e verifikimit SMS në MEXC

Nëse nuk jeni në gjendje të merrni kodin e verifikimit SMS në telefonin tuaj celular, kjo mund të jetë për arsyet e renditura më poshtë. Ju lutemi ndiqni udhëzimet përkatëse dhe provoni të merrni përsëri kodin e verifikimit.

Arsyeja 1: Shërbimet SMS për numrat celularë nuk mund të ofrohen pasi MEXC nuk ofron shërbim në vendin ose rajonin tuaj.

Arsyeja 2: Nëse keni instaluar softuer sigurie në celularin tuaj, ka mundësi që softueri të ketë përgjuar dhe bllokuar SMS-të.
 • Zgjidhja : Hapni softuerin tuaj të sigurisë celulare dhe çaktivizoni përkohësisht bllokimin, më pas provoni të merrni përsëri kodin e verifikimit.

Arsyeja 3: Probleme me ofruesin tuaj të shërbimit celular, p.sh. bllokim i portës së SMS-ve ose anomali të tjera.
 • Zgjidhja : Kur porta SMS e ofruesit tuaj celular është e mbingarkuar ose ka anomali, mund të shkaktojë vonesa ose humbje të mesazheve të dërguara. Kontaktoni ofruesin tuaj të shërbimit celular për të verifikuar situatën ose provoni përsëri më vonë për të marrë kodin e verifikimit.

Arsyeja 4: Shumë kode verifikimi SMS u kërkuan shumë shpejt.
 • Zgjidhja : Klikimi i butonit për të dërguar kodin e verifikimit SMS shumë herë radhazi mund të ndikojë në aftësinë tuaj për të marrë kodin e verifikimit. Prit pak dhe provo sërish më vonë.

Arsyeja 5: Sinjali i dobët ose aspak në vendndodhjen tuaj aktuale.
 • Zgjidhja : Nëse nuk jeni në gjendje të merrni SMS ose keni vonesa në marrjen e SMS, ka të ngjarë për shkak të sinjalit të dobët ose mungesës së sinjalit. Provo sërish në një vend me fuqi më të mirë sinjali.

Probleme të tjera:
Shkëputja e shërbimit celular për shkak të mungesës së pagesës, ruajtja e plotë e telefonit, verifikimi i SMS-ve që shënohet si postë e padëshiruar dhe situata të tjera gjithashtu mund t'ju pengojnë të merrni kode verifikimi SMS.

Shënim:
Nëse nuk jeni ende në gjendje të merrni kodet e verifikimit SMS pasi provoni zgjidhjet e mësipërme, është e mundur që të keni futur në listën e zezë dërguesin SMS. Në këtë rast, kontaktoni shërbimin e klientit në internet për ndihmë.


Çfarë duhet të bëni nëse nuk po merrni email nga MEXC?

Nëse nuk e keni marrë emailin, ju lutemi provoni metodat e mëposhtme:
 1. Sigurohuni që të keni futur adresën e saktë të emailit kur regjistroheni;
 2. Kontrolloni dosjen tuaj të spamit ose dosjet e tjera;
 3. Kontrolloni nëse emailet po dërgohen dhe po merren siç duhet në fund të klientit të emailit;
 4. Provoni të përdorni një email nga një ofrues i zakonshëm si Gmail dhe Outlook;
 5. Kontrollo sërish kutinë hyrëse më vonë, pasi mund të ketë një vonesë në rrjet. Kodi i verifikimit është i vlefshëm për 15 minuta;
 6. Nëse ende nuk po e merrni emailin, ai mund të jetë bllokuar. Do t'ju kërkohet të vendosni manualisht listën e bardhë të domenit të emailit MEXC përpara se të përpiqeni të merrni përsëri emailin.

Ju lutemi, lista e bardhë për dërguesit e mëposhtëm (lista e bardhë e domenit të postës elektronike):

Lista e bardhë për emrin e domenit:
 • mexc.link
 • mexc.sg
 • mexc.com

Lista e bardhë për adresën e emailit: Shënim : Pasi të jenë kryer cilësimet e listës së bardhë, ju lutemi prisni 10 minuta përpara se të provoni të merrni kodin e verifikimit të emailit, pasi mund të duhet pak kohë që lista e bardhë të hyjë në fuqi për disa ofrues të shërbimeve të postës elektronike.


Si të përmirësoni sigurinë e llogarisë MEXC

1. Cilësimet e fjalëkalimit: Ju lutemi vendosni një fjalëkalim kompleks dhe unik. Për qëllime sigurie, sigurohuni që të përdorni një fjalëkalim me të paktën 10 karaktere, duke përfshirë të paktën një shkronjë të madhe dhe të vogël, një numër dhe një simbol të veçantë. Shmangni përdorimin e modeleve të dukshme ose informacioneve që janë lehtësisht të arritshme për të tjerët (p.sh. emri, adresa e emailit, ditëlindja, numri i celularit, etj.).

 • Formatet e fjalëkalimit që ne nuk rekomandojmë: lihua, 123456, 123456abc, test123, abc123
 • Formatet e rekomanduara të fjalëkalimit: Q@ng3532!, iehig4g@#1, QQWwfe@242!

2. Ndryshimi i fjalëkalimeve: Ne ju rekomandojmë që të ndryshoni fjalëkalimin tuaj rregullisht për të rritur sigurinë e llogarisë tuaj. Është më mirë të ndryshoni fjalëkalimin tuaj çdo tre muaj dhe të përdorni një fjalëkalim krejtësisht të ndryshëm çdo herë. Për menaxhim më të sigurt dhe më të përshtatshëm të fjalëkalimit, ju rekomandojmë të përdorni një menaxher fjalëkalimi si "1Password" ose "LastPass".

 • Përveç kësaj, ju lutemi mbani fjalëkalimet tuaja rreptësisht konfidenciale dhe mos ua zbuloni ato të tjerëve. Stafi i MEXC nuk do të kërkojë kurrë fjalëkalimin tuaj në asnjë rrethanë.

3. Autentifikimi me dy faktorë (2FA)
Lidhja e Google Authenticator: Google Authenticator është një mjet dinamik fjalëkalimi i lançuar nga Google. Ju kërkohet të përdorni telefonin tuaj celular për të skanuar barkodin e ofruar nga MEXC ose për të futur çelësin. Pasi të shtohet, një kod i vlefshëm vërtetimi 6-shifror do të gjenerohet në vërtetues çdo 30 sekonda. Pas lidhjes së suksesshme, duhet të futni ose ngjisni kodin e vërtetimit 6-shifror që shfaqet në Google Authenticator sa herë që identifikoheni në MEXC.

Lidhja e MEXC Authenticator: Mund të shkarkoni dhe përdorni MEXC Authenticator në App Store ose Google Play për të rritur sigurinë e llogarisë tuaj.

4. Kujdes nga phishing
Ju lutemi, jini vigjilentë ndaj emaileve phishing që pretendojnë se janë nga MEXC dhe gjithmonë sigurohuni që lidhja të jetë lidhja zyrtare e faqes në internet të MEXC përpara se të identifikoheni në llogarinë tuaj MEXC. Stafi i MEXC nuk do t'ju kërkojë kurrë fjalëkalimin, kodet SMS ose verifikimin e emailit ose kodet e Google Authenticator.

Thank you for rating.