Bonusi i MEXC Refer Friends - Deri në 70%

Bonusi i MEXC Refer Friends - Deri në 70%
 • Periudha e promovimit: Nuk ka kohë të kufizuar
 • Promovimet: Merrni deri në 70% për çdo tregti
A po kërkoni një mundësi për të përforcuar potencialin tuaj tregtar dhe për të zhbllokuar përfitime të pashembullta? Mos kërkoni më larg se MEXC - një platformë kryesore që fuqizon tregtarët me mjete dhe shpërblime të fundit. Aktualisht, MEXC po ofron një promovim ekskluziv që lejon përdoruesit të rrisin përvojën e tyre tregtare dhe të maksimizojnë fitimet e tyre si kurrë më parë.


Çfarë është Programi i Referimit MEXC?

Në këtë program, ju mund të krijoni një lidhje referimi unike dhe ekskluzive që mund të ndahet me këdo që është i interesuar në tregtimin e kriptove. Duke klikuar lidhjen e referimit dhe duke përfunduar regjistrimin, ata mund të bëhen referimi juaj. Ju mund të merrni komisione nga tregtimet e kryera nga të ftuarit (tregtimi MEXC, Futures ose ETF).

Pse të bashkoheni me Programin e Referimit MEXC?

 • Komisionet e larta të referimit - MEXC KOL mund të gëzojnë një komision të lartë referimi të kontratave MEXC, spoteve dhe tarifave të tregtimit të produkteve ETF të levave.
 • Shpërblimet e Airdrops - Shpërblimet mujore të airdrops bazohen në performancën.
 • Shërbimi Ekskluziv VIP - Shërbim profesional një-për-një me menaxher kanali dhe mbështetje për shërbimin ndaj klientit
 • Zbritje super e lartë - Merrni deri në 70% zbritje referimi për komisionet dhe zbritjet e nën-affiliate.
 • Të drejtat e emërimit - Rekomandoni projekte investimi ose listoni projekte në MEXC.
 • Aktivitete Ekskluzive - Merrni pjesë në ngjarje ekskluzive tregtare të krijuara për filialet.
 • Shërbimi VIP - Aksesoni shërbimin 24/7 një me një nga menaxherët profesionistë të klientëve.
 • Zbritje e Përhershme - Shijoni një periudhë të përhershme zbritjeje.


Si të merrni fitime përmes Programit të Referimit MEXC

Hapi 1: Krijoni dhe Ndani lidhjet tuaja të referimit

Hyni në llogarinë tuaj MEXC, klikoni në ikonën e profilit dhe zgjidhni [Referral].

Bonusi i MEXC Refer Friends - Deri në 70%Hapi 2. Krijoni dhe menaxhoni lidhjet tuaja të referimit direkt nga llogaria juaj MEXC. Ju mund të gjurmoni performancën e secilës lidhje referimi që ndani. Këto mund të personalizohen për çdo kanal dhe për zbritje të ndryshme që dëshironi të ndani me komunitetin tuaj.
Bonusi i MEXC Refer Friends - Deri në 70%

Hapi 3: Uluni dhe fitoni komisione
 • Pasi të jeni bërë me sukses partner MEXC, mund t'ua dërgoni lidhjen e referimit te miqtë dhe të tregtoni në MEXC. Ju do të merrni komisione deri në 50% nga tarifat e transaksionit të të ftuarit. Ju gjithashtu mund të krijoni lidhje speciale referimi me zbritje të ndryshme tarifash për ftesa efikase.

Norma e Komisionit të Referimit

Fitoni deri në 70% komision mbi tarifat e krijuara nga tregtimi Spot, ETF dhe Futures për çdo përdorues të ri të referuar me sukses në MEXC. Ftoni përdoruesit duke ndarë kodin tuaj të referimit, posterin, lidhjen ose kodin QR.

Ftesë PAS 12:00 UTC më 30 gusht 2022 UTC (Current rate):

Mbajtja e përditshme MX Token e Ftuesit Norma e komisionit të referimit (%)
30%
20,000 MX Token

70%


Referuesit mund të gëzojnë 30% Komisionin e Referimit të krijuar nga miqtë e tyre të referuar që u regjistruan pas orës 12:00, 30 gusht 2022 (UTC). Nëse mbani më shumë se 20,000 MX Tokens, shkalla e komisionit është 70%.

Ftesë PARA 12:00 30 gusht 2022 UTC:

Mbajtja e përditshme MX Token e Ftuesit Norma e komisionit të referimit (%)
10%
Token 500-5000 MX 20%
5000-20000 MX Token 30%
Token 20000 MX 70%


Për miqtë e referuar që u regjistruan përpara orës 12:00, 30 gusht 2022 (UTC), Komisioni i Referimit varet nga pozicioni i referuesit për MX Tokens në ditë ose mesatarja e tij ditore.
Nivelet e komisioneve janë si më poshtë:

 • Për MX Tokens të mbajtura
 • Për 500-5,000 MX Tokens të mbajtura, norma e komisionit është 20%.
 • Për MX Tokens të mbajtura 5,000-20,000, norma e komisionit është 30%.
 • Për MX Tokens të mbajtura 20,000, shkalla e komisionit është 70%.


Shënim: Përdoruesit mund të aplikojnë për MEXC Affiliate për të fituar shpërblime më të larta zbritjeje.


Shpërndarja e shpërblimeve

Komisionet në vend do të shpërndahen të nesërmen pas orës 16:00 UTC, dhe komisionet e së ardhmes do të lëshohen të nesërmen pas orës 0:00 UTC. Shpërblimet e komisionit do të kreditohen në llogarinë tuaj MEXC Spot dhe të dhënat e detajuara mund të shihen në faqen e ngjarjes së referimit.

Termat dhe Kushtet:

 1. Komisioni aktual i fituar nga referuesi do të kthehet në shenjën aktuale të përdorur nga miku për shlyerjen e tarifës së tregtimit. Për shembull, nëse një mik përdor MX Token për të kompensuar pagesën e tarifës së tregtimit, komisioni aktual i referuesit do të jetë në MX Token.
 2. Tarifat e transaksioneve nga aktivitete të tilla si zbritjet e bonuseve të së ardhmes, depozitat, tërheqjet, tregtitë me levë dhe interesat e levave nuk janë të vlefshme për programin e referimit. Do të përjashtohen gjithashtu çdo tarifë transaksioni që lidhet me tregti të dyshimta.
 3. Sapo një përdorues të bëhet filial i MEXC, komisioni i referimit do të shpërndahet përmes portalit të filialeve.
 4. MEXC rezervon të drejtën të skualifikojë përdoruesit që përfshihen në aktivitete të pandershme ose abuzive për të fituar shpërblime referimi. Kjo përfshin ofertën për termat në motorët e kërkimit që përmendin, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, lidhjen tuaj të referimit, kodin e referimit, termin "MEXC" dhe frazat ose fjalë kyçe të lidhura me to.
 5. MEXC ndalon rreptësisht vetë-referimin që përfshin llogari të shumta në pronësi të një përdoruesi të vetëm. Shkelja e çdo termi dhe kushti të programit të referimit do të rezultojë në revokimin e të drejtës së referuesit për shpërblime dhe të gjitha referimet ose komisionet do të konsiderohen të pavlefshme.
 6. MEXC ka të drejtën e vetme për të përcaktuar të drejtën e një përdoruesi për shpërblime referimi dhe rezervon të drejtën për të ndryshuar këto Kushte të Kushteve sipas nevojës."
Thank you for rating.