MEXC упатете бонус за пријатели - до 70%

MEXC упатете бонус за пријатели - до 70%
 • Период на промоција: Нема ограничено време
 • Промоции: Добијте до 70% за секоја трговија
Дали барате можност да го засилите вашиот трговски потенцијал и да ги отклучите неспоредливите придобивки? Не гледајте подалеку од MEXC – врвна платформа која ги овластува трговците со врвни алатки и награди. Во моментов, MEXC нуди ексклузивна промоција која им овозможува на корисниците да го подигнат своето трговско искуство и да ја максимизираат својата заработка како никогаш досега.


Што е програма за упатување MEXC?

Во оваа програма, можете да креирате единствена и ексклузивна врска за упатување која може да се сподели со секој кој е заинтересиран за крипто тргување. Со кликнување на линкот за упатување и завршување на регистрацијата, тие можат да станат ваш упат. Можете да добивате провизии од замените што ги завршиле поканетите (MEXC spot, Futures или ETF тргување).

Зошто да се придружите на програмата за упатување MEXC?

 • Високи провизии за упатување - MEXC KOLs може да уживаат во висока провизија за упатување од MEXC договори, спотови и такси за тргување со производи на ЕТФ.
 • Airdrops Rewards - Месечните награди на airdrops се засноваат на перформансите.
 • Ексклузивна ВИП услуга - Професионална услуга еден-на-еден со менаџер на канали и поддршка за услуги на клиентите
 • Супер висок попуст - Добијте до 70% попуст за упатување на провизии и попусти за подружници.
 • Права на номинација - Препорачувајте инвестициски проекти или наведувајте проекти на MEXC.
 • Ексклузивни активности - учествувајте во ексклузивни трговски настани наменети за филијали.
 • ВИП услуга - Пристап 24/7 еден на еден услуга од професионални менаџери за клиенти.
 • Постојан попуст - Уживајте во постојан период на попуст.


Како да добивате заработка преку Програмата за упатување MEXC

Чекор 1: Креирајте и споделете ги вашите врски за упатување

Најавете се на вашата MEXC сметка, кликнете на иконата на профилот и изберете [Referral].

MEXC упатете бонус за пријатели - до 70%Чекор 2. Креирајте и управувајте со врските за упатување директно од вашата сметка на MEXC. Можете да ги следите перформансите на секоја врска за упатување што ја споделувате. Овие можат да се приспособат за секој канал и за различни попусти што би сакале да ги споделите со вашата заедница.
MEXC упатете бонус за пријатели - до 70%

Чекор 3: Седнете и заработете провизии
 • Откако успешно ќе станете партнер на MEXC, можете да ја испратите вашата врска за упатување до пријателите и да тргувате во MEXC. Ќе добивате провизии до 50% од надоместоците за трансакцијата на поканетиот. Можете исто така да креирате специјални врски за упатување со различни попусти за такси за ефикасни покани.

Стапка на Комисијата за упатување

Заработете до 70% провизија од надоместоците генерирани од Spot, ETF и Futures тргување за секој нов корисник успешно упатен во MEXC. Поканете ги корисниците со споделување на вашиот упатен код, постер, врска или QR-код.

Покана ПО 12:00 часот UTC на 30 август 2022 година UTC (Тековна стапка):

Дневно задржување на MX Token на поканувачот Стапка на упатена комисија (%)
30%
20.000 MX токен

70%


Упатувачите можат да уживаат во 30% Комисија за упатување генерирана од нивните упатени пријатели кои се пријавиле по 12:00 часот, 30 август 2022 година (UTC). Ако имате повеќе од 20.000 MX токени, стапката на провизија е 70%.

Покана ПРЕД 12:00, 30 август 2022 година UTC:

Дневно задржување на MX Token на поканувачот Стапка на упатена комисија (%)
10%
500-5000 MX токен 20%
5000-20000 MX токен 30%
20000 MX токен 70%


За упатените пријатели кои се пријавиле пред 12:00 часот, 30 август 2022 година (UTC), Комисијата за упатување зависи од позицијата на MX Tokens на упатувачот на денот или нејзиниот дневен просек.
Нивоата на комисиите се како што следува:

 • За одржани токени MX
 • За 500-5.000 чувани токени MX, стапката на провизија е 20%.
 • За MX Tokens што се чуваат од 5.000-20.000, стапката на провизија е 30%.
 • За MX Tokens содржани 20.000, стапката на провизија е 70%.


Забелешка: Корисниците може да аплицираат за MEXC Affiliate за да заработат повисоки награди за попуст.


Дистрибуција на награди

Провизиите за самото место ќе бидат распределени следниот ден по 16:00 UTC, а провизиите за фјучерси ќе се издаваат следниот ден по 0:00 UTC. Наградите од провизијата ќе се кредитираат на вашата сметка на MEXC Spot, а деталните записи може да се видат на страницата за референтен настан.

Правила и услови:

 1. Вистинската провизија заработена од упатувачот ќе биде вратена во вистинскиот токен што го користи пријателот за порамнување на провизијата за тргување. На пример, ако некој пријател користи MX Token за да го надомести надоместокот за тргување, вистинската провизија на упатувачот ќе биде во MX Token.
 2. Надоместоците за трансакции од активности како што се одбитоци на фјучерс бонус, депозити, повлекувања, тргувања со потпора и камати со потпора не се валидни за програмата за упатување. Ќе бидат исклучени и сите провизии за трансакции поврзани со сомнителни занаети.
 3. Откако корисникот ќе стане партнер на MEXC, комисијата за упатување ќе биде дистрибуирана преку придружниот портал.
 4. MEXC го задржува правото да ги дисквалификува корисниците кои се вклучуваат во нечесни или навредливи активности за да заработат награди за упатување. Ова вклучува наддавање за термини во пребарувачите кои споменуваат, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, вашата врска за упатување, код за упатување, терминот „MEXC“ и сродни фрази или клучни зборови.
 5. MEXC строго забранува самоупатување кое вклучува повеќе сметки во сопственост на еден корисник. Прекршувањето на какви било услови и услови од програмата за упатување ќе резултира со одземање на подобноста на упатувачот за награди и сите препораки или провизии ќе се сметаат за неважечки.
 6. MEXC има единствено дискреционо право да го одреди правото на корисникот на награди за упатување и го задржува правото да ги измени овие Услови на Услови по потреба“.
Thank you for rating.