MEXC Futures Newbie Event - 200 USDT mo Free

MEXC Futures Newbie Event - 200 USDT mo Free
  • Vaitaimi Fa'alauiloa: 1 vaiaso
  • Fa'alauiloa: 200 USDT e leai se totogi


Taimi o Mea e fai:
1 vaiaso

Agava'a:
I le vaitaimi o le fa'alavelave, o tagata fa'aoga e lesitala e ala i le feso'ota'iga vala'aulia tofia ma fa'amae'aina le fa'amaoniga a le KYC e agava'a e auai i lenei fa'alavelave, fa'atapula'a i le 50 tagata fa'aoga muamua.

Taui o Mea na tutupu:
1. Fou i le Lumanai Taui:
Fa'agaoioia lau fa'amatalaga i le Lumanai ma fefa'ataua'i so'o se aofa'iga i le vaitaimi o le fa'alavelave, mauale 10 USDTFutures Ponesi

2. To'ai luga taui:
I le taimi o le fa'alavelave, tupe teu ≥ 100 USDT i le Futures account, maua fa'aopoopoga 5% Fa'aitalafu i Lumana'i e fai ma ponesi e fa'atatau i le aofa'i o tupe teu (5% ponesi e fa'agata i le 100 USDT i le tagata fa'aoga)

Tupe teu ≥ 10,000 USDT,maua le 200 USDTFutures Credit

Remark:
1. Tupe teu fa'atupe i luma o le lumana'i = "fa'aliliuina i totonu" - "fa'aliliu i fafo".

2. Futures Bonus e aoga mo le 30 aso, ma e mafai ona avea ma totogifuapauina o fefaʻatauaiga, tupe leiloa, tupe faavae.

3. O le tupe mama e maua mai le fa'aaogaina o le Futures Bonus e mafai ona fa'aliliu i fafo, peita'i, o le ponesi lava ia e le mafai ona fa'aliliu i fafo. So'o se fa'aliliuina atu fa'atasi ai ma fa'aaitalafu totoe i le Futures account o le a ta'ita'ia uma le Ponesi i Lumana'i e kilia.

4. Mo tagata faʻaoga e faʻamaeʻaina galuega, o le ponesi o le a tufatufa atu i lau teugatupe i totonu ole 3 aso talu ona maeʻa le mea na tupu.

Thank you for rating.